ERR(8192): : mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead
Vacante ieftine, oferte last minute, sejururi Bulg
Agentie turism

021.310.10.56

031.100.05.82

Suport online
Skype Me™!

Conditii de inscriere si de plata

 

1.  Rezervarile se confirma, in limita locurilor disponibile, la momentul inscrierii sau in termen de cel mult 5 zile de la inscriere; in caz contrar se va oferi o alternative sau posibilitatea de retragere. Inscrierea presupune achitarea de catre turist a unui avans de cel putin 30% din contravaloarea serviciilor comandate. Diferenta de plata se va face cel mai tarziu cu 14 zile inainte de inceperea excursiei. 

2.  Plata serviciilor comandate se efectueaza in moneda in care este exprimat pretul programului turistic. In cazul platii in alta moneda, aceasta se va face la cursul BNR din ziua platii plus un coeficient de licitatie valutara de 2 %.

3.  In cazuri speciale, agentia poate majora pretul excursiei cu cel mult 10 % din valoare, din motive independente de vointa sa, acesta neconstituind motiv de anulare a excursiei.

4.  Orice modificare adusa programului turistic la cererea turistului, dupa confirmarea ferma a rezervarii, se va face contra sumei de 15 Euro pentru fiecare rezervare.

5.  Transferarea contractului unui alt turist se poate face doar daca exista posibilitaea reala a acestui transfer si nu mai tarziu de 5 zile inaintea plecarii, urmand ca turistul care a preluat contractul sa plateasca eventualele taxe suplimentare care pot aparea in asemena cazuri. 

CONDITII DE RETRAGERE: in functie de programul ales sunt specificate in contractul de comercializare a pachetelor turistice.